Most

Æblemost

Vores Æblemost er produceret af 100 % håndplukkede æbler fra Egeby Frugtplantage. Æblemosten koldpresses efter gammeldags principper hvorved mosten bevarer den meget friske smag af nyplukkede æbler. Efter presningen pastoriseres æblemosten ved en hurtig opvarmning til ca. 80° C, dette sikrer den god holdbarhed. Der er mulighed for smagsprøver i køleskabet. Der er to forskellige most i boden, en der er lavet af 80% Elstar+ 20 % Cox

Pære/Æblemost

Mosten er produceret af håndplukkede æbler og pære fra Egeby Frugtplantage, som har fået lov til at modne ekstra længe for en mere intens smag. Mosten fremstilles ved koldpresning, som sikrer, at drikken forbliver frisk og smagfuld med et let lag af frugtkød i bunden af flasken.

Æble & Havtorn Most

En forfriskende æblemost tilsat havtorn, som indeholder sunde antioxidanter og har et stort indhold af c-vitamin. Havtornen giver en flot, naturlig gylden farve til æblemosten og frisker mosten op med en let og behagellig syre. I flasken ses et naturligt bundfald og den bør rystes inden åbning.

Æble & Blåbær most

Frisk og lækker æblemost tilsæt blåbær. Udover en sød og behagelig smag giver tilsætningen af blåbær mostens smukke, dybe farve. Blåbær har et højt indhold af C- pg K-vitaminer og indeholder desuden en lang række sunde antioxidanter.